Over ons

Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV bestaat sinds 1999. Wij voeren ons werk uit met een vaste groep medewerkers. Daarnaast werken wij met een vast bestand onderaannemers waar wij  hoge eisen aan stellen. De coördinatie  en verantwoording blijft bij 1 aanspreekpunt.

Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk binnen een staal van 30 km rond Epe. Voor het duidelijk over grootste deel van onze opdrachtgevers  mogen wij ook al langere tijd en mochten wij meerdere keren werk uitvoeren. Een lijst met referenties is dan op verzoek snel gegeven.

Steeds vaker zijn we al in een heel vroeg stadium betroken bij bouwplannen. Wij hebben door onze ervaring veel ideeën qua bouw en inzicht in bouwkosten. Indien nodig verzorgen wij de benodigde tekeningen en vergunningen. In dit proces zullen we ons steeds afvragen wat kost het en wat gaat de klant ervoor krijgen.

Werk komt bij ons voornamelijk door mond op mond reclame. Adverteren doen we niet zoveel. Het werk is ons visite kaartje.

Onze offertes zijn overzichtelijk en open. Wij werken zowel voor een vaste prijs dan wel op nacalculatie. Deze keus kan nog gemaakt worden na de afgifte van onze offerte. Ook is het mogelijk dat u bepaalde werkzaamheden in eigen beheer uitvoert als het maar voor de start bouw duidelijk is.

Of het nu gaat om een onderhoudsklus of totale  nieuwbouw van een riante villa, de kroon op ons werk is een tevreden klant en daar zullen we ons telkens weer volop voor inzetten. U mag ons daarop aanspreken en wij zullen u het aan het einde van het project zeker  vragen.

Jan Lagemaat
fundeonleerbedijf.jpg